Followers

Saturday, August 20, 2011

aku 3#

dadah yang buat aku ngantuk gegiler nie



dh stop mengambil segala macam jenis dadah nie....yang bikin aku ngantuk tahap gaban, sampaikan dalam kelas dengan slumber nye tido..dah tak kira lecterur kat depan duk ngajo..memang tak mampu tuk menahan kepedihan dan kesakitan otak menahan rasa sleepy tuh.penah aku post kat sini


perubatan moden dah...x-ray ntah bape puluh keping... respon dari doktor buat aku nak menangis, tapi still kontrol ko0l.
perubatan tradisional penah sekali. tu pun lepas lari satu kampung, mengelak dari abah dan mak. aku la anak yang paling degil bila tiba bab ni...ntah pape jek.

akibat ketidaktahanan dalam bertahan, dalam diam aku pergi ke lorong sepi tu, meminta sepenuh hati. alhamdulillah, Dia menolong. tiba satu masa itu, aku ditemukan dengan insan ini. dia yang menolong.......terbuktilah perubatan Islam adalah yang terbaik untuk aku.


hari ni duk dalam bakul camtu jek....aku tak sentuh pun.tengok je


dan hari ini, aku kembali terkeliru, tersangat banyak appointment yang kena penuhi bermula minggu depan. mampu ke ni nak penuhi appointment tu..uhhh...menyesakkan kepala yang dah sedia maklum tengah serabut dengan keadaan sekeliling..=.=''



aku rasa aku dah sihat!!!


p/s:tak yah pegi la kan....tapi angah cakap pegi takut bagi efek len plak.hmmm...camne ni, dah la aku ni len dari orang len.doktor pun dah pening dengan habit aku....(tetiba terasa nak memeningkan lagi doktor tuh..ekekekeke)

20 comments:

Tukang Karut said...

Dr. pun pening? aduyai... siapa nak ubati Dr. tu pulak?

Titisan Hujan said...

sape lagi...TH la.
hahahaah

sekamar rindu said...

salam..

hahaa..TH yg hebat....

dill said...

semoga sihat sejahtera hendaknye. usah serabut2 ye.

dill.

Afida Anuar said...

Salam...sakit apa?

Semoga Allah menyembuhkan..

ORLANDO AHMAD said...
This comment has been removed by the author.
ORLANDO AHMAD said...

makan ubat banyak kena minum air kosong banyak gak

Titisan Hujan said...

@sekamar rindu
wawawa...apakah?

@dill
okep2..chilll

@Afida Anuar
wslm..hmmm,xtau la nk ckp, doakan moga TH shat2 aje yer akak

@ORLANDO AHMAD
huh...tak larat suda nk mkn

Waqheh said...

jika kamu degil hujan mungkin tidak akan titis lagi. maka berlakulah kemarau panjang sepanjang ramadan...

Titisan Hujan said...

adehhh...
degil olok-olok je tu

Ct Aja said...

Sakit ape... jgn putus asa, Insyallah sembuh...

delarocha said...

klu sakit memang la kena makan ubat.. klu tak camne nak elok

shameel Iskandar said...

Salam TH.
ada migrain ke? Yg past isetiap penyakit ada ubatnya. jika tak secara moden mungkin secara tradisional atau lain2 perubatan alternatif. Tapi nampaknya TH serasi dgn perubatan islam. Baguslah.

DuniakuAbstrak said...

degil ye? babap bontot baru tau..

gi la berubat sampai sembuh

rawatan alternatif pastikan yang benar

bukan tok bomoh kaki sihir..tu dah menyimpang

good luck! =)

berdebor tunggu kad raya ni..hahaha

nur.adi.sya said...

pegila cuba =D
mana tahu bagi efek baik

zati embong said...

huhu,2 stok ubat utk bape tahun 2?

setiap sakit ada ubatnya kecuali mati.

Titisan Hujan said...

@Ct Aja
sakit yg xpenah pasti
tme kasih.insyallah

@delarocha
da xlalu nk mkn ubt.byk sgt

@shameel Iskandar
wslm..bkn migrain.erm...ntah la sakit pe.xenah pasti

@DuniakuAbstrak
hohohoh...manyak sakit wooo


wait yer.t akn smpai cuma lmbt o cpt je

@nur.adi.sya
tgh pikir lg ni

@zati embong
utk sbln kak
tp xde disiplin tuk mkn ikt time

Lea IsNaw! said...

rehat cukup2..
baru cepat sembuh

HHH said...

perasaan orang yang ada penyakit memang gelisah, dengan ubatnya, pantang, appointment semua. sikit2 kene xray, mri scan lah.memang kadang2 rasa fedup hidup macam ni. tapi ada boleh buat?ini untuk kebaikan jugak. saya dari darjah6 sampai skang umur 20, hidup macam tu.memang rasa nak give up. tapi bila fikir balik pengorbanan mak ayah yang tak bhenti support, tak sanggup nak give up.

semoga cepat sembuh dan buat2 cool adalah sangat cool :)

Muntos said...

aku paham.. dulu mase ting. 5 aku berkecimpung dgn dunia dadah ni. haih