Followers

Sunday, August 21, 2011

::saat nyawa dikandung badan::

jeng..jeng..jeng.....mood sengal menjadi-jadi...jadinya mahu menjadi sesengal yang mungkin sebab esok!
yaaa...sebab esok dapat jumpa doktor yang ensem lagi chumillll.................

oppsss..posepose.
kanvas putih habis aku contengconteng....kanvas berwarna habis aku guntingguntingkan.
sengal lagi dan lagi

mau nyanyi la kejap..sape mau join.sila la nyanyi samasama.tak mengapa jika suara tak best sebab itulah yang paling aku suka dengar.agagagagagaga.....nak jumpa doktor tu lagi...nk jumpa doktor tu lagi. gara-gara sakit itu membuatkan aku mahu berbahagia.nak bahagia sampai akhir hayat tak kisahlah apa yang jadi....im alwez smile

then,sape yang sudi nak diganggu gugat oleh aku silalah angkat tangan ^___^



Kurasakan pudar dalam hatiku
Rasa cinta yang ada untuk dirimu
Ku lelah dan yang semua yang ada
Ingin ku lepas semua

Sepenggalan hati untuk bicara
Bagaimana kalau ku selingkuh saja
Ku punya banyak teman lelaki
Sepertinya ku kan bahagia

Mestinya kau cari pengganti diriku saja
Karena kita sudah tak saling bicara
Pastikan cerita tentang cinta yang telah lalu
Hanya ada dalam ingatan hatimu

Maafkan aku jika kau kecewa
Cintamu bukanlah untuk diriku
Jika memang semua kan jadi cerita
Ku tau kau semakin terluka









hadoiiiyaaaaa......tak sabarnye esok nak ponteng keje nak p detim nga doktor.lepas tu mesti doktor tu pening layan habit aku yang aku sendiri tak tau pe sal aku tak penah reti nak buat mende yang orang lain sume leh buat....ape punye spesel person la aku neh..=.=''



p/s: nak balik umah.nak pelok tium mak abah dan jugak zhaffirahku sayang..rindu sangatsangat dah ni.cepat la masa berlalu~~

19 comments:

saya cello191 said...

uit..dating dgn doktor..

boleh mintak mc hari2...^^

Bigdaddyz said...

haha...silap2 nanti terjodoh pula...

ORLANDO AHMAD said...

kim salam doktor, cakap kat die gua kim salam kalo die spesis makwe

Afida Anuar said...

Dulu...2 tahun lepas..masa akak sakit. Time nak pergi buat check up dengan doktor adalah time yang dinanti2.. Pasai doktor hensem gak...gaggagaa

fuad ansari said...

time2 nak akhir ramadhan ni, eloklah kiranya dating@ngedate dengan doktor segala doktor..tak gitu??(",)

Waqheh said...

tak takut jarum ke datin ngn doktor..cucuk nanti kang

ZORA said...

swett gle dting dgn doc...

Tukang Karut said...

huh! jelous ni...

Niena Pengembara Ilahi said...

best tak dating ngan dokter? hehe

intan.maisarah said...

kirim salam pada doktor, tanya pada dia jika dia ada adik lelaki usia 20 an yang hensem
keh keh keh

Qaseh dalia adelia said...

layan rossa pulak dah

DuniakuAbstrak said...

jangan kenyit mata kat doktor tu nanti dia pengsan terkejut

Hanis MY said...

bestnya dating dgn doc, selamat berdating :)

Titisan Hujan said...

@saya cello191
dpt mc seminggu neh..tp still gk g keje sb xnk rindu kt stdnt

@Bigdaddyz
ckgu dgn doc?
cm xsesuai jek

@ORLANDO AHMAD
india mali maa..mau ka?

Titisan Hujan said...

@Afida Anuar
eheheh...sama la ye kt ni akak

@fuad ansari
a ah..sesngat.tu ckp j lebih.eheheh

@Waqheh
2 jarum hr ni kena..sakit.huhuhu.kiri kanan tgn ku.tp yg kiri sengal2 lg smpai skg

Titisan Hujan said...

@ZORA
byk la die sweet..seksa ade la

@Tukang Karut
alamak...jgn la jelez.olok-olok je tu

@Niena Pengembara Ilahi
best akak.best sgt.dpt sakit.waaaa

@intan.maisarah
oppsss..lupe nk tny laa.esk2 TH tny

Titisan Hujan said...

@Qaseh dalia adelia
tetibe rs best lagu tuh

@DuniakuAbstrak
hehehe....xde nye nk kenyit mata.tutup mata ade la.tkut tgk jarum

@Hanis MY
huh...best sgt2 akak.sakit!!!!

zati embong said...

hihi,bujang lg x TH doc 2?hihi.

xpe,dah x lama kita semua nk bercuti blk kg kan?

Titisan Hujan said...

bujang lagi..agagaga

3hri lg balik
yuhuuu