Followers

Friday, August 10, 2012

bila perempuan menangis mesti akan tertidur

asal isnin malam selasa je mesti aku pulun buat keje cepat-cepat. nak cepat siap then cepatlah dapat tido.
asal hari lain malam lain je mesti aku buat keje slow cam siput. sebab nak lambat-lambat siap then dapat la tido lambat.











pape pun, setiap keje yang aku buat biaq ada kualiti even kuantiti tidak seberapa.
tapi kenapa la masih ada yang belum memahami. sedih aku!


p/s: perempuan ni bila dah menangis sampai tertidur la kan...nanti bila bangun dia dah lupakan semua perkara yang buat dia sedih. tetapi dia akan bangun dan tersenyum menghadapi hari baru.
p/s:pulun nak siapkan tesis nie.doakan kejayaan hamba ^_^

12 comments:

HAdira Kifly said...

Good
luck kakak ! all the best !
:)

a.samad jaafar said...

Kalau sedih, mudah nangis..tp susah tidur...tak sama huhuhu..

the malay male said...

yeke?

Hans said...

owh betul ke?
tak semua kut
hehee
apa2pun good luck :-)

Titisan Hujan said...

hadira kifly - maceh adik

a.samad jaafar - aish..lau TH konfom ngtk lpas ngis

the malay male - yela kot.dia tu lbih krg cm TH la.eheee

hans - mmg xsemua pn.perempuan tu byk sama dgn TH sebenarnya.kuikui

ghost writer said...

kalau menangis sampai subuh n then tertidur lepas subuh, mesti dia menyesal tak cukup tidur kan..

liyana said...

x pernh lg mngis smpai tertidur..hehe

dEdEQ dE wIshEs said...

DAN ......
BILA DA NANGIS N TIDO ..
MULA LA BGUN PG ESOK MATA BENGKAK .. KAN KAN .. HEHE

Hanis MY said...

betul stuju sgt selalu buat mcm tu hehe

~SaL IjOu~ said...

tersenyum menghadapi hari baru tu ye..tp menangis sampai tertidur,x..hehe~ ;)

all the very best!~ =)

dill said...

menangis sampai tertidur. bila bangun tidur, mata dah jadi mata panda

dill.

emieysandra said...

pelik tu..npe isnin mlm selasa je nk cpt tidur..ermm..

lain pulak kite, i can't sleep klu still menangis..wuu, kne setel sume msalah..dpt snyum baru leh tidur. esok pun bermula lg hari yg ceria =)