Followers

Tuesday, March 27, 2012

berbicara dengan Allah

jika mahu berbicara dengan Allah..solatlah
jika mahu Allah berbicara dengan kita...bacalah al Quran











p/s: setiap dugaan itu pasti ada hikmahnya.hadapilah dengan senyuman

9 comments:

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Adik,

Salam dr Istanbul dan balas ziarah! Tima kasih dtng ke blog akak.
Indahnya kata2 kat atas. Kalau org faham apa itu solat mesti dia tak sabar2 nak tunggu masuk waktu!

HAdira Kifly said...

hohoo... berdebar-debar je bila masuk blog akak ni.. hehehe


p/s: tak sabar nak tunggu date kita weekend ni... heeee

HiDa said...

insyaAllah dengan solat dan bacaan Al-Quran kita akan sentiasa dekat denganNYA...

p/s: :))

fuad ansari said...

dapat disimpulkan, inilah bicara yang menguntungkan... (",)

Tukang Karut said...

sabar ye...

..Wardah Biru.. said...

insyaAllah...teruskan tersenyum...
Allah selalu dan sentiasa bersama kita..

a.samad jaafar said...

ya..hadapilah dgn senyuman..yg akan terjadi kan tetap terjadi..namun yakinlah bhw ada hikmah menanti..

Bidadari Syurga said...

:)

~SaL IjOu~ said...

sabar itu besar ganjarannya~ =)