Followers

Wednesday, November 16, 2011

::Wordless Wednesday::11#







p/s: tergolong ke aku nie???mebi sebab aku lebih pada praktikal.teori hanya diperlukan bila untuk berhujah dan ber'esement' je.

22 comments:

emieysandra said...

betul! kite lebih pd prktikal

Anum said...

hehehe
betul2

beautiful_rose said...

masing masing punya kebolehan sendiri.dan aku lebih kepada praktikal dan amali...

HEROICzero said...

TRUE !

HaiDa HiDa said...

macam terkena je.. hehee..
study tuk masuk exam n wat saimen je.. kalau tanya blk lepas tu mmg tak tahu apa..

sis ni kdang2 ble dah lama tak develop sistem mula la lpe semua coding.. huhuu..

sis92 said...

sekarang ni dua2 sama penting :)

delarocha said...

dah keje nanti kamu tahu. satu apa pun yang kita study tak digunapakai pun.

salahkan sistem education malaysia.

dill said...

hoho. arap2 ape yang dipelajari masih diingati.

dill.

pembaris said...

study adalah alasan untuk bergaul

khairul said...

haha betul2

Gen2Merah said...

tu sebab pembelajaran biarlah sepanjang hayat, bukan hanya pada asemen dan exam saja kan.. ehehe..
apa pun masing2 ada cara yang tersendiri utk menghadapinya....

El-Janna said...

takot kalau terlupa:(

Afida Anuar said...

kalau teori semata macam tula.. kalau praktikal susah sket kot nak lupa;)

saya cello191 said...

btol la tu..
sekarang tgh cuba utk blaja n ingat sampai bila2.
bukan utk test ja.
mampukah ??

fuad ansari said...

even u forget, at least u got experience.. (",)

Tukang Karut said...

hoho... macam betul je...

KizZ said...

HAha...betul-betul-betul...sangat setuju lah..

tarian jari said...

owh, kalo sy lak jenis menghafal..da abis exam terus hilang dan lupe...kira kutip dan buang~ x lekat pun..eekekeke

ORLANDO AHMAD said...

kalo exam gua tak baca buku...

Rtp Farra Arisha said...

i'm always behaving like that :) actually, it can be happened overall..emm :( harus perbaiki diri pada masa yang sama!

Daddylicious said...

biasa tu...hehe

Bijen M. said...

Stadi untuk exam.
Bisalah tu.