Followers

Friday, November 18, 2011

::dah kena tipu oleh pensyarah ::

sekumpulan pelajar perubatan berkumpul untuk melihat seorang pensyarah melakukan pemeriksaan ke atas satu mayat...mereka berkumpul mengelilingi tempat mayat itu diletakkan.

"dalam bidang perubatan, ada 2 kualiti yang sangat penting untuk menjadi seorang doktor."
kata pensyarah tersebut.  


"pertama..kamu semua tidak boleh jijik melihat mayat" kata nya untuk dijadikan sebagai contoh. lalu pesyarah tersebut mencucuk satu jarinya ke dalam mulut mayat dan menariknya semuLA dan menjilat jarinya itu.

"sekarang cuba kamu semua buat: kata pensyarah.

selepas beberapa ketika, barulah mereka mengikut apa yang mereka lihat. seorang demi seorang memasukkan jari ke dalam mulut mayat dan menjilatnya. apabila semua pelajar selesai, pensyarah itu memandang ke arah mereka dan berkata...

"kualiti kedua yang sangat penting adalah pemerhatian yang tajam. seperti tadi, saya memasukkan jari hantu tetapi menjilat JARI TELUNJUK.....


****** (-_-!!) ******


SEKARANG TUMPUKAN PERHATIAN..PAHAM!!!!!!!!!!!!!!


rujukan:EVA







p/s:sekarang kena tumpukan kepada tanggungjawab sebagai anak pula..sebagai pelajar berehat sketika.adios amigos

31 comments:

fuad ansari said...

aduyai.... (",)

pensyarah tu buat magik tu smpai yg lain tak perasan dia masukkan jari hantu tp jilat jari telunjuk.. (",)

Anum said...

hahahhahha
ada gak pensyarah cm nie ek

Gen2Merah said...

wakakakaka.. terkena pelajar2 tu kesian... ehehe...

saya cello191 said...

euuwww...geli plak.

memang kena pay attention la nie..^^

Lea Isnawi said...

adehhh...hahahahaha

Niena Pengembara Ilahi said...

ape la pensyarah tu... xbek ngelat giitu kannnn

blog-tips-kurus said...

moralnya: FOKUS!!!! :-)

Afida Anuar said...

ewww.....

ok ok, fokus!!

Daddylicious said...

haha...makan hati

sis92 said...

sentap mak! huhu

tumbuk je beliau laju2 kihkih

Pocket said...

buwelk!!
daah pocket rase nak termuntah:D
tp heran.. yg kita dok kiss tu kita tak kisah plak?
ohh.. betul jgak, kita tak kiss mayat random :D

ghost writer said...

malam tuh jugak,pensyarah tuh mati kena tikam kat tiroid dia dengan pisau bedah...

Ayu Azuri said...

kalau nak ikutkan , aktiviti ni dah kira aktiviti wajib yang pensyarah tu akan buat untuk pelajar - pelajar dia . . . semua hanya untuk menguji sejauh mana pelajar tumpukan perhatian semasa pensyarah mengajar .. . hehehehe

delarocha said...

hahaha..kureng asam punya pensyarah

HaiDa HiDa said...

hehee.. tertipu la plak.. yang penting fokus.. :)

dill said...

terbaek, pensyarah!

fokus!

dill.

Norsha said...

adoiilaa.....

bijak pensyarah tu.....

hani said...

ahaha..fokus oke?fokus.. haha

~SaL IjOu~ said...

alert alert~ ;)

CassiaSiamea said...

hahahaha

jijik!!

shameel Iskandar said...

gerenti lepas tu habis muntah2 student tu. hahahaha.

ixora einstein said...

malam seterusnya, student tersebut memasukan jari kedalam mayat pensyarah itu pula. haha. :)

CikGu Ma said...

agak kembang tekak baca ni..hehe

jom baca =_=
oh lelaki!!

ORLANDO AHMAD said...

kena kencing kah3

Bidadari Syurga said...

haish... sekali ku ketuk paler lec tu baru tau... eeeeeeeeeeeeeeeeee...

ps: tomorrow check it out.... ;)

a.samad jaafar said...

seorang pengamal perubatan moden harus selalu awas dan fokus..


lama saya tak menjenguk TH..moga terus berbahagia dan diberkati hidupmu..

HEROICzero said...

keji jugak pensyarah tu . keh3x !

Waqheh said...

lamanya aku tak ke rumah lu beb....

lu rindu gua tak

model pakaian muslim wanita said...

wow great post thanks

Republic said...

kejam tu ...

Pembunuh Tanpa Bayang said...

fokus itu perkara yang sanagt penting supaya kita tidak terlalu jauh tersasar...