Followers

Wednesday, November 16, 2011

::jawab soklan exam 3pagi::

 hmm..dapat soklan exam tetime exam ni memang sesuai sangatlah.ni nak kena menjawab soklan exam daripada  cikgu shameel.
even xde la wajib tapi aku rajin nak jawab. ^_^



SOALAN dari cikgu  Shameel 



1. Selalu tak anda ditag?
     ada la beberapa kali tapi ni kali kedua menjawab tag

2. Rancangan TV yang paling anda sukai, Kenapa?
    national geographic.sebab sal haiwan dan alam.

3. Steysen Radio yang paling anda sukai, Kenapa ?
   buat masa sekarang suka dgr Ikim.fm sebab bila ulangkaji ilmu senang nak masuk (ikim kan banyak baca quran).rasa terang hati sikit kot.


4. Filem paling best yang pernah anda tonton setakat ini. Apa sebabnya filem tu best pada pandangan anda. 
    Zombie Kampung Pisang. ada mesej. part tugu negara tu yg paling best

5. Berapa Jam sehari anda online? 
     entah..banyak mende nak kena baca lama sikit la.

6. Antara blog dan FB, mana yang lebih anda suka? 
   Blog

7. Sejak bilakah anda mula terlibat dalam dunia blog.
     10.10.10

8. Kat sekolah dulu, subjek apakah yang paling anda tak suka. Kenapa ? 
    opkos addmath..sebab?hmmm..biarlah rahsia.hik hik hik

9. Perkara paling mengembirakan anda dalam tempoh yang terdekat ini? 
    tinggal 1 paper je lagi

10. Berapa peratuskah impian anda yang telah tercapai?
      100% dah tercapai.alhamdulillah

11. Susah tak soalan-soalan ini?
      susah..dari 1 pagi lagi duk pk jawapan.acah je








p/s: hmm..maaf la cikgu shameel tak ikut syarat nie.sebab dah buat tag ni pada entry yang lepas. jadi TH menjawab je la yer



13 comments:

blog-tips-kurus said...

100% achieved? wow! :-)

Afida Anuar said...

clap clap clap... tahniah, semua dah tercapai!

eh akak dulu suka sangat add mate, mate, semua yang kira2 akak suka..hehe;)

MR . ORLANDO AHMAD said...

add math gua anti gak haha

HaiDa HiDa said...

masa sekolah tak pernah amik addmath.. masuk dip, kne amik lak.. mmg macam ornag baru nak merangkak la.. tapi Alhamdulillah dapat result gempak gak la tuk subjek tu.. :)

Anum said...

terbaik la....

shameel Iskandar said...

Tahniah TH sebab 100% impian dah tercapai.

Terima kasih sebab sudi menyiapkan 'homework' ni. hehehe.

Fatin Mraz said...

take ur time.. fikir2 kan lah..

ternyata nak 'like' sama seperti memikirkan soklan exam kul 3 pagi..

heh heh hehh
;P

Titisan Hujan said...

blog-tips-kurus - alhamdulillah.thn dpn nk kna mantapkan lg

Afida Anuar - tme kasih akak.xminat sbb......kalo x suke je nombor2 nie

MR . ORLANDO AHMAD - haha...sama!

HaiDa HiDa - bgusnye akak.

Titisan Hujan said...

Anum - ^^, mencuba yg terbaik

shameel Iskandar - tme kasih incik shameel.sma2 ^^, t tag la lgi.hik hik hik

Fatin Mraz - esok last paper!

sis92 said...

hehe sis pun tak suka addmath..huhu :D

Waqheh said...

huhuu..

fuad ansari said...

kalaulah soalan exam lagu ni, mungkin ramai leh score 100%.. (",)

Titisan Hujan said...

sis92 - haaa..kn2.biologi lg best

waqheh - pe sal

fuad ansari - hehehe..jwpn die umum.mmg score la