Followers

Sunday, June 19, 2011

::penakut rupanya aku ni::

masuk minggu kedua..

tetap juga begini.berpantang ajal sebelum maut.heh~~~ade kaitan ke???
yaa!! aku mengaku aku takut. memang penakut.

sejak kecik sampai skrang. masa kecik ok lagi la penakut pun. tapi dah beso ni pun lagi penakut. aishhh...
kalau dulu..satu rumah aku lari kena kejar dek abah
sebabnya nak suh minum ubat batuk. ekekekeke.....aku sanggup lari sekuat hati asalkan tak yah minum ubat batuk. mebi sebab tu la kot zaman sekolah aku leh jadi atlet. asik-asik kena kejar dek abah je.

skrang abah buat tak tau je bila aku batuk. dia dah cukup paham yang aku ni takkan minum ubat batuk. aku sangat takut minum ubat batuk.

abah..minta maaf  tak mampu nak minum ubat batuk even dipaksa pun. dan kini, bila berjauhan dengan abah, anakmu ni dah tak tahan sangat kot menahan pedih kat dada nie...

jadi hari ini dalam sejarah tau abah...
anak mu p kedai 7e beli ubat batuk..ada ni haa kat tepi leptop nie. tapi tak tau la bila nak minum. ntah-ntah tengok je kot. heheheheeh.....





p/s: selamat hari bapa buat ABAH yang tercinta. semoga Allah memberikan kesihatan yg baik buat abah.....selamat hari bapa jugaklah buat abang-abang aku yang baru menimang cahaya mata. (^_^)v

19 comments:

HEROICzero said...

somehow, he's the real HERO, aite?

Selamat hari bapa. =)

Titisan Hujan said...

yep...200% agreed

Nasriq said...

ubat batuk= ubat tidur... muhahaha... tak best langsung...

Titisan Hujan said...

tau xpe...xsuke tol

liyana said...

haha..akak tkut mkn ubt upenye..
x selera tgk ubt ke..
semoga cpt smbuh..

RepublicAku said...

cara mudah agar sedap minum ubat batuk ialah campur dengan coca cola....keh3!

Titisan Hujan said...

liyana

ubat batuk adalah ubat paling tak sedap..

Titisan Hujan said...

RepublicAku

hadoiii...lagi la tak mampu nak minum.coca cola pun xleh nak minum =.=''

Afida Anuar said...

eh eh..bukan ubat batuk adalah yang paling best ke antara banyak2 ubat?errr;)

selamat hari bapa juga buat pakcik yang selalu mengejar anaknya bagi nak kasi minum ubat batuk..dulu2;)

emieysandra said...

mkn la ubat batuk tu klu dh thu xsihat..grrr! ;p

shameel Iskandar said...

sy kalau mkn ubt batuk gerenti tertidur tym mengajar dlm kelas,

fuad ansari said...

ubat batuk la best.. nak best lagi, makan ubat batuk cap ibu n anak.. macam hirup madu je rasanya..(",)

Mr iz said...

he he he pentakut rupanye... kalau tak try la minum air asam jawa yang panas... bukan mengelegak..yang suaam suam...he he he he... tak pun ubat batuk tu... telan je buat bayangan minum air paling best je...he he he kira settle la tu..he he he he... malaysia boleh...he he he

liyana said...

mmg x sdap ubat batuk...
sy pun bpe thn dh x mkn ubt batuk..hehe

Titisan Hujan said...

@Afida Anuar

erkk..sdap ke?
pkcik tu dh xkejar dh ank die tu.skg jeling2 je bila dgr anknya btuk.eheheh

@emieysandra

nk buat koleksi je boleh???

@shameel Iskandar

dtg pengetua habis laaa cikgu.heheh

Titisan Hujan said...

@fuad ansari

sedap ek? takutnya nak try
=.=''

@Mr iz

sal minum ubt batuk ni xkuat semangat betol la.pasal pe jd pnakut sgt pn xtau lh..huhuhu

@liyana

nk join minum ke

ghost writer said...

doa untuk ayah kita lebih bagus..semoga mereka sentiasa 'hidup' melihat kita hidup.

taliff said...

Lari keliling rumah takut makan ubat batuk...wakakakakaka....ingat kono kejo dek anjing tadi^^ hahahah..Peace~~

Titisan Hujan said...

@ghost writer

amin...moga sentiasa dlm lindungan dan rahmatNya

@taliff

salam kenal.wink!!
(^_^)v
keno kejar dek abah wooo~~