Followers

Saturday, June 11, 2011

:: 3 in 1 ::

menjengah..
celik je mata terus mencari si kecil. rindu gamaknya pada si comel nie
didukung, diberikan susu, didodoikan, dikucup pipi sampai nangis si kecik ni. memang tak suka kena cium.
dikucup ubun-ubun dengan iringan doa moga menjadi anak yang solehah..
part paling best bila kena mandikan dia...weee~~suka betul dengan air

si comel ni aku sayang sangat-sangat

*tadi pun bukan main nangis nak tinggalkan dia. padahal 3hari je pun...lepas ni nak tinggalkan selama berbulan-bulan, tak tau la camne nak hadapi. sayangnya pada zhafi~~


kembali mensibukkan diri
menjadi wedding planner plak. 
dalam sibuk menjaga si dia...urusan itu kena jugak settlekan. tak pe la. demi abang.
meh la nak uruskan. pape pun bersyukur sangat semua berjalan dengan lancar.

alahai..last mint tak dapat attend la plak...
teruk aku...nasib betol la jadi wedding planner nie...


salah satu scene yg paling aku suka

skang kena jadi jurugambar  plak.
terpaksa....
sekian lama tinggalkan dunia DSLR akibat kesibukan mencari ilmu lain...
kini kena berjinak-jinak kembali..
by da way aku agak berpuas hati dengan hasil aku...
even x pro cam orang lain...
sekurang-kurangnya ada la skill tu sikit-sikit.hehehehe

10 comments:

emieysandra said...

wow..mcm dh pakar tu~

ermm, sory deh.

delarocha said...

dah bleh wat part time photographer ni

blog-tips-kurus said...

mmm..dah ada gaya, boleh book ni.. :-)

Nasriq said...

background tu gelap sama dengan subjek... subjek tak menonjol dah...

Titisan Hujan said...

@emieysandra

hohoho..last mnt neh.men redah je

@delarocha

nk kna stdy byk lagi laaa

@blog-tips-kurus

hohoho...lom pro lg la.

Titisan Hujan said...

Nasriq

maceh..komen yg mbina.tp time ni nk ujan.xdan nk ambik byk2..hujan da trun.TH punye la syok leh main hujan tp pgantin plak lari..hadoiii

tqaroslan said...

laa...akak ni wedding planner ke? =)
yg baby itu anak akak ke??

liyana said...

boleh la book akak jd photographer nnti..ngeh3

ujan panas said...

terbaik la gambar ni.. suka tengok cara awak 'lihat' sesuatu dari pandangan awak ,gambar ni ada 'nilai'
x sangka awak juga bagus dalam bidang ni ,ingatkan terer menulis je..
hehehe... i like..
p/s:- klu upload kat fb jgn lupa tag yer cik titisan hujan..

Titisan Hujan said...

@tqaroslan

ehehe..wedding planner tuk abg2 aje la. tu ank buah.akak lom kawin lg lah

@liyana

boleh la sgt2.bile tu.muehehe

@ujan panas

dh upload pn kt fb.xpe2 t sy tag kay. by da way xde la terer snap gmbr ni