Followers

Monday, May 16, 2011

::memang hilang FOKUS::

yeahhh...final exam menghampiri

dalam fokus menelaah buku-buku dan nota-nota serta seangkatan dengannya.....tetibe

Am!!!!!!!!!!!
masa ni akak panggil (mylaplyRumate)
aku buat derk je...sebab earphone kt lubang telinge ni..tu yang rilex jaaa...tak bagi respons.huh...syok duk layan lagu Pemergianmu InTeam.

tetibe terhulur nye enset nokia ke arah aku....
waaaaaaa...terus hilang FOKUS (-_-!!)

adik mesej sama enset akak...
eh3..bukan mesej tapi MMS.

yeayyy!!!
gambar-gambar anak-anak acik.
penantian selama ini telah berakhir pabila adikku yang ensem lagi macho dengan baik hati mendermakan keditnya mengMMS kan gambar permata hati aku kat enset akak.
al maklum la aku nye enset cikai jek...hehehehe.sayang nak tukar enset baru. yang ni terlalu banyak jasa.tunggu keje la baru tukar yang baru.tu pun kalo terbuka hati la....

memang hilang fokus setelah dapat mms nie...dah tak boleh baca buku dan lain-lain lagi.asik-asik tersengih ja tengok gambar anak buah aku bertiga nie...

zhafi satu-satunya puteri..menjadi hulubalanglah ammar dan sarhan...ehehehe




aiiii..si tecik tomey ni dilahirkan tak cukup bulan. 25 Mac 2011 dah menjenguk dunia. tak sabar nak jumpa kami semua ni...*tapi dengan acik belum lagi kan...huhuhuh. nak lead adik-adik yang len la tu .tu pasal awal-awal lagi dah lihat dunia.


adik cakap time tido je boleh ambk pic die..kalo x hyperaktif jaaa

zhafi...haaa, pada 28 Mac 2011, masa acik ngah praktikal tetibe dapat kol dari along...acik tolong carikan nama untuk anak along nie....what???? along dah bersalin ke? bila? bila?? kaget punye pasal.
along dengan stedi je gelak..pagi tadi...alhamdulillah. 3.5kg..berat toii..2 3 hari jugak mencari nama yang sesuai tuk si kecik nih...last2 aku berikan nama NUR NATASYA ZHAFIYYA. satu penghargaan dirasakan telah diberikan oleh along tuk memberikan nama pada ketiga-tiga orang anaknya. abang dengan akak alia mesti tengah jaga adik die nie...





haaa...yang ni len citer plak.terlewat 10 hari dari due date. memang dah selesa duk dalam perut ibu die nie. 11 Mei 2011 baru la sudi nak jenguk dunia. 3.6kg...hurm.....berat bebeno. muka sebijik cam abang aku ...copy paste.


malam ni stdy separuh jalan..lepas tu duk tengok pic anak-anak buah aje la keje.hadoiii................

p/s: tak sabar nak bertemu dengan kalian..baju baby acik dah beli..ntah muat ke tak.hope muat la..heheeh.semoga anak-anak acik ni jadi anak soleh dan solehah la yer. diberikan kesihatan yang baik. sentiasa cemerlang dunia akhirat.aminnn....makin sayang pada kuarge tercinta.makin besar la kuarge aku kini.

26 comments:

emieysandra said...

pic ke-3 tu anak kak long k? alahai comelnye, Nur Natasya Zhafiya..pe maksud nme tu, cantik^^

p/s : SELAMAT HARI GURU!

Mr iz said...

tahniah la kat cik zia dah dapat anak buah yang comel comel belaka...he he he... zhafi tu comel nya ...sihat tembam ...mai gigit sikit...he he he... boleh la jadi menantu pakcik iz ni.. cik zhafi ye...he he he

selamat hari guru cik zia ye...he he he

Titisan Hujan said...

a ah..ank kak long.
mksud penuh xingt..tp kalo zhafiyya tu keuntungan

SELAMAT HARI GURU jugak ^^,

Titisan Hujan said...

Mr Iz

tme kasih.jgn booking zia tuk jd cikgu tuk ank Mr Iz tau.

hurm...boleh jgk tu.booking tuk Qayyim tau

hahahaah

ghost writer said...

lepas nih leh gayakan rambut dowang ikut style apa yang kamu suka...

Titisan Hujan said...

hahahaha
ammar dgn sarhan boleh la nk bgaya tp
zhafi kena pkai tudung

HEROICzero said...

tahniah untuk kamu.

=)


eh, apa2 pun, fokus !

Titisan Hujan said...

hahaha..tme kasih

opss...baek!!
nak fokus dh ni.

bl mau menulis kembali???

zora said...

chumey3..tahniah sbb da ade anak buah..waw bergelar makcik da dy skang ni ae..
:P

Ujang9897 said...

caiyok2..=)


terasa nk jd ayah la pulak..=)

Nasriq said...

hoho... kilang nya sama.. tu yang jadi mesin fotostat tu... copy and paste...

liyana said...

wah comey2nyer anak buah..
utg akak..bestnyer

| gad1s s0ypans | said...

cumeiiii nye.....
tembam....

x pasal2 jew timbul minat nk jd ibu....
hikhik...
c(:

Titisan Hujan said...

zora

ehehe...tme kasih
yela..nk jd mak xtau bila lgi.

hahahahaa*gedikss

Titisan Hujan said...

Ujang9897

pe lg jang...

chaiyok2
teruskan usaha
mudah2an ada rezeki

Titisan Hujan said...

liyana

tu la..mmg xsabar nk balik cuti nt.xdpt jmpe pn lg niee

Titisan Hujan said...

| gad1s s0ypans |

eheheh...insyallah..xlama la tu =)

Republic Aku said...

kalau susah sangat nak fokus cuba2 lah makan anggur...hehe

Titisan Hujan said...

makan anggur...

hurm..gud idea.esok nk p cari kat kdai lah.da lama gk rs nya xmkn anggur nie

nelly said...

gud luck !
comelnya dak ni !!

DuniakuAbstrak said...

tenang hati bila tgok baby tido

aNiS aNiSa said...

stdy3!!

sy da merdeka heheh

salam perknalan..=)

latest entry : Mampukah aku???

aNiS aNiSa said...

stdy3!!

sy da merdeka heheh

salam perknalan..=)

latest entry : Mampukah aku???

Titisan Hujan said...

nelly

tenkiu...da print siap2 dh pic baby2 nie.peneman time stdy.eheheh

Titisan Hujan said...

DuniakuAbstrak

sesuci kain putih...
tu dpt ketenangan apabila tgk baby

tu org tua sllu ckp, nk dptkn hati yg tenang dan lembut sentiasalah mendekati kanak2.

Titisan Hujan said...

aNiS aNiSa

ahahhaa..bru lepas stdy nie.sblm tido.jenjalan kt blog

salam perkenalan jgk.abadan abada..
sat nk p jenguk