Followers

Wednesday, August 15, 2012

::Wordless Wednesday::19#

TH,bigboss,mum,brother lui lui



nak dijadikan wordless sambil2 nak ucap  
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
kepada semua rakan-rakan blogger. selamat menyambut hari kembalinya kita kepada fitrah...

tahun ni beraya dengan adik lagi la..abang2 semua xbalik.sob sob sob.
dah bertahun tak merasa kemeriahan raya bersama adik beradik..pape pun dalam ber-4 orang (berdasarkan gambar) maka akan bertambahlah sorang tahun ni. SUAMI aku..tengok gambar raya kat atas tu (raya tahun mana pun aku tak ingat), aku macam budak-budak lagi kan. tahun ni dah beraya dengan orang baru.hik hik hik.cepat masa berlalu..dari single dah couple.nanti tunggu triple la plak...xtau la bila tu

sekarang ni adik mungkin dah nak sampai umah kot.mudah-mudahan selamat sampai.banyak citer nak dikongsi dengan dia nih. banyak juga idea yang nak dikongsi sal permintaan dia untuk tolong siapkan final projek artnya. tak memasal aku kena stduy pasal ROZ MACLEAN ARTWORK. memang jauh tersasar dari pengajian akulah.memang aku tak tau pape pun.menGOOGLE la semalaman mencari ilmu dan mencari idea.

rasanya aku dah ada idea untuk projek IKAN LAGA dia.harap-harap dia suka dengan idea aku.



p/s:tidak mengapalah jika aku mula bercuti hari Sabtu pun.buat fmly terchenta especeli kekanda..sabar menunggu kepulangan dinda  ye.ehehehe
p/s:maaf la dah tak jadi wordless.keh keh keh.
p/s:aku terlalu meminati seni.itu pasal la kot adik minta idea aku.even cacamarba jaaa

8 comments:

Anum said...

selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir n batin

HAdira Kifly said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf Zahir dan Batin...


Semoga dengan kehadiran encik suami mengisi kekosongan yang terasa tanpa adik beradik lain..

untung la dah ada encik suami. huhuhu

p/s: tetibe terasa nak hangkut orang Penang balik sini. huhu

Asrul "iLham" Sany said...

kesan 3D kah tu? :D

selamat hari raya juga :)

Tukang Karut said...

oooo baru nampak muka th... huhu...

the malay male said...

ok..selamat hari raya

Hans said...

selamat hari raya aidilfitri

a.samad jaafar said...

Selamat hari raya juga buat TH... maaf zahir batin..tentu tahun ini raya lebih bermakna, kan?

emieysandra said...

Selamat Hari Raya am! ehehe..

baibai..balik dulu deh :P