Followers

Tuesday, October 11, 2011

::baru nak tumbuh gigi::

semalam...besday angah.da lewat baru teringat nk wish...bizi la kunun
semalam jugak sebenarnya.... setahun la umur MKS ni...dah setahun rupanya. kalo anak, kire baru tumbuh gigi la.eheheh...



cam best jek kalo ada kambing cenggini sbb mesti pandai nyanyi..


camne la aku leh terjebak dengan dunia blog ni erk?
hmm..sebab mahu menulis je kot...bukan sebab pe pun. tapi bila da lama duk mengadap, rasa s0nok tu datang..

"Selaut Kasih Seteguh Impian"adalah post aku yang ke 100 pada tahun nie.
dan semalam juga follower aku adalah seramai 200.

memang aku x xpect pun akan ada follower kat  MKS ni sebab niat aku hanya nak menulis.bila free aku akan bukak MKS  ni dan menulis. dah siap tulis aku tutup. tapi pertengahan tahun ni aku mula la mengaktifkan diri menjelajah blog-blog yang lain. lama-lama aku rasa dalam dunia blog ni ada banyak mende baru yang aku akan dapat. malah dapat ramai kawan blogger. best!







terima kasih kepada semua yang sudi tinggalkan komen dan folo blog nie ^^,



p/s: skarang membizi dengan jadual harian yang tak berapa nak penuh nie..kena ingat!!

3 - 7 Oct - Program Khidmat Siswa (baru je lepas)
10 Oct - pertandingan bola jaring - Suku akhir ( agregat 11- 0).hebat tak???? =p
11 Oct - pertandingan bola jaring - semi final (xtau la dapat skor lagi ke tak)
12 Oct - pertandingan bola jaring - final (kalo hari ni (11 Oct) menang lagi la..hope menang.ngeeee)
13 & 14 Oct - Pembentangan Laporan Program Khidmat Siswa (lum prepare lagi)
14 Oct - Majlis Penutupan Minggu Kokurikulum (tercalon sebagai penerima anugerah cemerlang   KOKU..insyallah kalo layak..=.='')
16 Oct - raptai penuh teater muzikal nasyid (tapi malam laaa..prop aku tak buat lagi nieeee..hadoiii, pe sal la kena jadi ketua)
18 Oct - persembahan teater...sib la balik tabir.xde bakat nak berlakon sebenarnya.props props oh props....
19 Oct - jamuan Lavender.
21 Oct - balik kampung..hohohoho balik kampung.sibok nak sambut deepa jugak! (get redi tuk final exam n nak rehat)

24 comments:

Waqheh said...

post yg ke 100 folower ke 200 ok pasni lu akan dapat komen yg ke 300 plak..then 400, 500, 600 huhuu...

Anum said...

hehehe
best kan ada kawan2 di alam maya

Niena Pengembara Ilahi said...

dh tumbuh gigi ye blog nie :)
chomelll!

erm....akak suka blog nie...
nnti lau akak xkemana this weekend leh la jumpa ye tak .. :)

Titisan Hujan said...

waqheh

ngee..amin2

anum
sgt best.kwn dlm blog lebih sempoi

niena
ok gk akak.tp ahad la.sbtu ke n9

JIJI YU said...

waa ce mana aku nak tolongberus gigi tu

Miscellaneous Smiles said...

HAHAAA BLIK KG TU PNTGG..=D~~

zati embong said...

wah da hmpir nak full da bln 10 dia.hihi.yg peting take care k dik.

ghost writer said...

selamat ngeblog sampai bila-bila.sukses terus.

ixora einstein said...

selamat berblogging juga. :)

Tukang Karut said...

wua... sangat sibuk la...

delarocha said...

tu dia list... kalah YB

Afida Anuar said...

bijjinyer dierrr.. he he..

Sama-sama. Kadang2 berblogging ni boleh menambah pengetahuan dan bertukar-tukar pengalaman..cheewah, sbb tu akak suka berblogging;)

hani said...

waish, list.. pasni apply jd VC unibesiti pon bole.. hehe.. hey, sronok la jmpa yg sama minat nih!!psni blh jln g art gallery sesamakah? hehe..

a.samad jaafar said...

aku akan tetap setia ke sini.. errr.. janji ke tu???

anamizu said...

wahhh NUMB3RS nih..hehe
study leklok ye :)



luv,
cik ana

HAdira Kifly said...

Kak TH, memang busy giler lah kan , patut la pun fb pun senyap je . . hehehe, kalau akak tak berapa busy, mesti akak nak join kitorang. . . kitorang ada buat aktiviti baru . . .huhu. .

Dira dah habes semester ni dah . . ni tengah tunggu masa nak balik kampung je . . bila lah agaknya dapat gi tengok "ikan kura" kat tempat angah sesame ek ? hehehehe

shameel Iskandar said...

Selamat hari jadi buat blog ni. Teruskan mengatur langkah dan teruskan menyusun jejak utk menuju destinasi.

saya cello191 said...

wah..busynya~~

blog utk mluahkan rasa~~^^

RepublicAku said...

kiut sangat kambing tu...keh3

taliff said...

list yang sangat penuh sampai tak ingat..hahaha...

mmg blog menambah rakan dan seronok, happy belogging.. :P

emieysandra said...

i like 21 okt! ehehe..selamat tumbuh gigi MKS! eh :P

moga trus melangkah lagi :)

dill said...

cikgu, ganbatte!

dill.

HEROICzero said...

Selamat ulang tahun MKS ! keep on writing good stuff ! =)

sis92 said...

good luck tuan blog :)