Followers

Friday, April 29, 2011

::aCik dah Rindu ::

terasa lambat plak masa berlalu...
tau x acik dah gegiler rindu kat abang?
tau x acik dah gegiler jugak rindu kat  lia?

haa..tambah plak skang acik dah dapat 2orang anak yang kiut cam acik *pehh..cam la dah jumpe anak-anak baru aku ni xD....


hadoiii..kenapa la lambat lagi cuti...dan-dan plak time ni zhafi ngan ammar menjengah dunia.kut ye pun tunggu la acik balik dlu...whoooaaaa......nak nanges ase nye.

acik dah gegiler rindu kat anak-anak acik nie....
hope anak acik yang sorang lagi akan menjengah alam ni, acik leh jumpa cepat-cepat la. tak sanggup menanggung rindu kat anak-anak acik =(


hurm..tgk, begitu pengasih dan penyayangnye abg..ngeh3~~skg abg dgn lia dh besar *pic ni kurun mn ntah aku ambik


buat abang...
abang dah jadi ketua pada adik-adik neh...acik harap abang dapat jadi teladan dan hero pada adik-adik abang.

p/s: buat anak-anak buah acik...acik doakan semoga anak-anak acik ni bakal menjadi pejuang kepada AGAMA,keluarga, negara dan untuk semua................*gara-gara penyakit HOMESICK melanda.

10 comments:

liyana said...

hehe..sabar yer....
acik yg pnyayang..nk jd cm acik gk la!

kau kesah ke?? said...

wuu.. ko buat aku rindu nak balik umah.. dah berbulan tak balik pas exam ni baru balik.

Mr iz said...

he he he sabar ye acik ye...nanti jumpa lah tu...he he he

Titisan Hujan said...

liyana

hoho...biskan kedit je la borak nga abang

Titisan Hujan said...

kau kesah ke??

hahaha...ni bez ni ade jgk yg homesick

Titisan Hujan said...

Mr Iz

hoho...tsgt la lama nk jmpe

KHRLHSYM said...

nanti ada masa dapat balik la tu. :)

Nasriq said...

hoho... senang jea... naik belon jea... kejab jea sampai dah...

Titisan Hujan said...

KHRLHSYM

lmbt nye ms itu =(

Titisan Hujan said...

Nasriq

belon xder
kapal selam je yg ade nih