Followers

Monday, October 26, 2015

buang sawang sikit..

wowww....lama tak berblog
tetibe hari ni rasa free.
tak pe lah mahu mencoret la secubit di sini.

rasa kekok pun ada kat umah sendiri ni..

kekangan waktu menyebabkan masa untuk MKS ni takde.
MKS terbiar sejak sambung belajar dan diberikan rezeki anak setelah kehilangan pada tahun 2013. 
alhamdulillah
rezeki sambung belajar dan anak pada masa yang sama.

Allah sebaik-baik perancang...




5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

inshaallah

ewanthology said...

tahniah :-))

HaiDa HiDa said...

Alhamdulillah.. Tahniah..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Ольга Петрова said...

Голые- индивидуалки проститутки Киева xxx
Мои прелести станут для тебя медом, а поцелуи - шампанским, от которого у тебя будет кружится голова. Я девушка - огонь! Проверишь? Позвони мне! Каждый выбирает то, что ему больше нравится. И как ни странно, многие предпочитают бедность.