Followers

Monday, January 6, 2014

nak sambung Master

teringin nak sambung Master
cuma tak tau camne nak berurusan

ada tak sape2 tau cmne cara dia?
nak sambung kos pendidikan khas masalah pembelajaran

yang ukm tu camne la ek nk apply?
kalau boleh buat part time lagi bagus




Ya Allah semoga hajat ini dipermudahkan....andai belum dikurniakan zuriat berilah aku peluang untuk sambung belajar..mahu membizikan diri dengan menuntut ilmu.

pada masa yang sama mahu juga menulis...tentang pendidikan khas.mungkin.
asik baca buku orang lain je kan.
pasal ni pun kena menuntut ilmu lagi ni

7 comments:

Tukang Karut said...

ntah la... tak reti lak...

Anonymous said...

isi lh borg

Lelaki said...

selagi ada daya ...teruskan.

anamizu said...

niat murni selalunya ada jalannya ;)

Bilal157 said...

Bismillah



https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

syafiqakarim said...

maaf.sy sendiri tak pasti.
tp kalau google mungkin bole dpt klu sikit?

apa pun,niat baik kalau rasa ok,teruskan. :)

Tia said...

Hi. just blog-walking here.

mungkin sis boleh bukak website uni mana sis nak then pegi ke page bahagian siswazah. kat situ ada maklumat camna nak apply dan seterusnya. all the best :)