Followers

Wednesday, September 5, 2012

::Wordless Wednesday::20#









payung said :  ni banner aku design..tapi sangat tak puas hati sebab tak tau kenapa font semua jadi besar even da buat caps lock. tetap gak nak besar.() aku pun heran, setting tang mana yang aku duk klik sampai leh jadi camni sebab banner-banner aku buat sebelum ni semua ok je. jenuh duk adjust.camni gak jadi. last-last hantar kedai camni aje la. nak cepat. ni pun sebab tolong kawan. dia minta tolong last minit.


hujan said: doakan aku moga dipermudahkan sepanjang pembentangan kajian tindakan minggu depan.nebes jugak ^_^

titisan hujan said : ni bukan wordless dah rasanya.hik hik hik

14 comments:

Pn. Sheila@CC said...

gd luck k..

Titisan Hujan said...

maceh pn sheila

Asrul "iLham" Sany said...

selamat ya... :D

p/s : mungkin font tu jenis yang tak boleh ubah, sb ada sesetengah font static... :D

hani said...

tapi canteeek je mata aku tgk. hehe..

HAdira Kifly said...

Header baru tu comel la! awww!
hik hik hik

Tukang Karut said...

ok je aku tengok...

Titisan Hujan said...

AIS - hmm..x.da try kat word biasa.ok je

hani - haaaa...lega bila ada yg kata cmtu.aku risau.nanti lect aku komen bukan2 xmemasal jek

Hadira Kifly - akak godek-godek pg td tu.bosan ngadap tesis

TK - org k2 kata ok.bertambah lega.fuhhh

HiDa said...

cantik je banner tu.. moga dipermudahkan pembentangan... gud luck TH..

Tinta Lana said...

Salam.

Aku suka header baru ni TH ^_^

Ooo..ak rasa, ko tak tersilap klik mana2. Memang ada jenis2 font, mmg huruf besar semata.

Yang pasti, entry ni dah jadik wordmore,heh3. Anyway, good luck tok presenttn tu eh ^_^

LelakiSemalam said...

semoga selamat...

Aku Pencerita said...

:) tak ada cacat celanya bagi aku yg buta multimedia.
*semoga berjaya

missSenget said...

moga dilancarkan segalanya.

aku plak rs debar..

khaifaiz said...

gudluck sis...

cuba tukar font lain... rasanya static font tu... tp tgk mcm ok jer

ieda said...

gud luck dikk
seronok nie ;)