Followers

Sunday, September 9, 2012

inilah rezeki dan amanah




"Kadang-kadang Allah turunkan hujan, ditambah dengan guruh, siap dengan kilat lagi... kita tertanya-tanya Kemana perginya matahari? Rupanya Allah mahu memberikan kita pelangi yang sangat indah." 

alhamdulillah..pada 6 september aku dapat sorang anak buah. dapat perempuan. esoknya pula, 7 september 2012 aku dapat lagi sorang anak buah. lelaki.




ehehehe..seronok. tapi baby girl je aku dapat tengok. yang baby boy belum lagi. raya haji mungkin baru dapat kenal. yang baby girl ni memang xde beza pun dgn abg nya masa kecik.cam gambar kat bawah ni iaitu gambar abgnya masa kecik.

rizqi masa kecik..adiknya pun camni lah beh kurang


haaa...tadi masa bawa balik baby girl ke rumah, along (rizqi) terkebil-kebil tengok baby. tengok mama dia pun buat derk je...abahnya juga yang dicari..telah menunjukkan simptom-simptom jeles kot.


masa ni rizqi baru pandai jalan

aku agak yang baby boy mesti cam abg die gak masa kecik.cenggini..kat bawah tu. rasa tak sabar nak kenal


ammar masa kecik.xcukup bulan nih


 buat abang ammar..lepas ni dah ada teman nak bergustilah kannn...dah dapat baby boy ^^,

ammar dah jadi abang!

 lepas tu xleh nak manja lagi tau!!



nanti menunggu 3 lagi kelahiran. sorang dari kakak ipar dan dua lagi dari adik ipar. insyallah...menyusul.




payung said: tahun depan kena sedia duit raya lebih sikitlah...
hujan said: pic xdpt nk haplod lagi..haplod gambar abg2 kepada baby girl n baby boy je mampu

5 comments:

blog-tips-kurus said...

tahniah! (>.<)
bertambah ramai umat Nabi Muhammad.

*8/9 birthday arwah adik..

HAdira Kifly said...

ingat gambar baby kat atas nun gambar adik rizqi.. huhu
kak tak amik gambar baby girl ke? hihihi

anamizu kaito said...

ya allah comelnye Riqzi & Ammar !
mesti adik2 dorang comel2 jgk! hehe

emieysandra said...

bestnyer sinchan dpt adik pompuan, ehehe...mesti comel mcm abgnyerr kn

Jamal Ali said...

Tahniah, tahniah!

Saya turut suka.

p/s: Cemburu pun ada. :P